Robby & Angelique
Slagerij in Dentergem
Wij zijn Robby en Angelique, de trotse eigenaren van slagerij Robby en Angelique in Dentergem. Angelique, geboren in Dendermonde, groeide op in de slagerij van haar ouders en combineert haar kennis met de landbouwachtergrond van Robby, die opgroeide in Zwevezele.
Robby werkte al op jonge leeftijd in verschillende slagerijen. Samen zetten wij dagelijks onze toonbank klaar vanaf 4 uur in de ochtend en bereiden wij een breed scala aan producten, van hamburgers tot huisgemaakte charcuterie.
Bij ons staat kwaliteit steeds op de eerste plaats.
Een typische dag in de slagerij
Onze passie voor het vak blijft levend door het werken met mooie producten waar we veel kanten mee uit kunnen.
Elke dag begint voor ons om 4 uur ’s ochtends met het in orde brengen en bijvullen van de toonbank. Vervolgens maken we diverse bereidingen zoals hamburgers, gehakt, préparé, salades, traiteurgerechten en charcuterie.
Robby selecteert zelf het rundvlees en samen met ons team zorgen we voor de versnijding en verwerking van alle producten in onze slagerij.
Dankzij strenge controle en opvolging waarborgen we de versheid van onze producten.
Specialiteiten
Huisbereide charcuterie, pelee royal en totale tafelformules.
Team
Twee zelfstandige slagers, één kok, twee vaste slagers, twee ateliermedewerkers, vijf verkoopsmedewerkers, één afwasser, flexijobs en studenten.
Onze inspiratie
Samenwerken met collega’s en delen van passie en kennis.
Waarom deelnemen aan de World Butcher’s Challenge?
Onze deelname aan de World Butchers’ Challenge is een kans om ons vak te promoten, nieuwe technieken te leren en collega’s van over de hele wereld te ontmoeten. We willen de schoonheid van ons slagersvak wereldwijd presenteren.