6 slagers
De meesters achter het mes.
Zes toonaangevende slagerijen uit Vlaanderen staan schouder aan schouder, elk met hun eigen verhaal, maar verenigd door een gedeelde passie: het vakmanschap van het slagersambacht.
Van Oud-Turnhout tot Brugge en van Dentergem tot Beselare, onze slagers zijn meesters in hun vak.
Ze bewerken elk stuk vlees tot culinaire delicatessen. Ontdek de unieke talenten en de ongeëvenaarde vaardigheden die elk van deze ambachtslieden naar de Snijtafel brengt.
Het is een plek van precisie, passie en trots; een plek waar traditie en innovatie terug te vinden zijn in elke snede.



Vakmanschap is niet te leren, het is een kunst die wordt doorgegeven.

Van boerderij tot snijtafel
Ontdek alle deelnemers aan de World Butcher Challenge
Bart & Lore
Brugge en Sijsele
Onze Keltisch brood is verkozen tot het beste mediterraanse product op een wedstrijd.
Filip & Els
Oud-Turnhout
Elke dag vroeg opstaan om het beste uit ons atelier te halen. Eigen maak, eigen ambacht. Mijn passie
Jeroen & Joyce
Avelgem
Onze droge worstjes zijn verkozen tot de beste van België door Peter Goossens.