Jeroen & Joyce
Slager Jeroen en Joyce, Avelgem
Jeroen en Joyce zijn de drijvende krachten achter hun slagerij, die al 13 jaar zelfstandig opereert.
Jeroen, geboren in het vak met een slager als vader, koos op zijn 15e voor de slagerschool en kreeg zo de liefde voor het vak mee. Hun specialiteit ligt in vers vlees en charcuterie, allemaal afkomstig uit hun eigen atelier.
Wat onze slagerij uniek maakt, is de transparantie voor klanten: je kunt het vlees zien hangen, verwerken en bereiden.



Onze droge worstjes zijn verkozen tot de beste van België door Peter Goossens.
Een typische dag in de slagerij
We blijven geïnspireerd door sociale media en de creativiteit van collega-slagers
Elke ochtend begint met het schoonmaken en aanvullen van de toonbank, gevolgd door het maken van gehakt, préparé en panklare producten. Daarna start de productie van versnijding tot bereiding. In hun slagerij werken ze met een kok, een slagersgast, een afwasser en winkelhelpers. Het team werkt met passie en precisie, waarbij ambacht en authenticiteit centraal staan.
Specialiteiten
Vers vlees en charcuterie uit eigen atelier. Onze droge worsten.
Team
David (slager), Kevin (kok), Wendy (afwasser), Aicha (ateliermedewerkster), Anja (winkelmedewerkster), team studenten.
Onze inspiratie
Sociale media, collega-slagers en uiteraard zelf in ons atelier testen.
Waarom deelnemen aan de World Butcher’s Challenge?
De beslissing om deel te nemen aan de World Butchers’ Challenge komt voort uit onze wens om de grenzen te verleggen en te zien hoe België zich op de wereldvleeskaart kan plaatsen. We hopen te leren van collega’s, zowel nationaal als internationaal en publiciteit te genereren voor zowel het vak als onze winkel.




